SUPER LEAGUE 2

Παρελθόν από τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Χιντζίδης

Ο 31χρονος αμυντικός αποχώρησε από την κρητική ομάδα και οδεύει στον Ηρακλή
Παρελθόν από τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Χιντζίδης

Ο Στράτος Χιντζίδης έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και οδεύει ολοταχώς προς τον Ηρακλή επιβεβαιώνοντας της πληροφορίες των τελευταίων ημερών.

Ο αριστερός μπακ από τον Έβρο, είχε φύγει από τα Τρίκαλα και υπέγραψε πριν από λίγες εβδομάδες στον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ωστόσο ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και η ΠΑΕ του έλυσε το συμβόλαιο, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστή δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του συλλόγου.

Πάντως είναι δεδομένο ότι ο Χιντζίδης έχει κλείσει στον Ηρακλή και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον ΑΟΧ Κισσαμικό:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στράτο Χιντζίδη. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στα Χανιά επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε να αποχωρήσει, αφού δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις συνθήκες και να ταιριάξει στο οικογενειακό πνεύμα της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Διαμαντόπουλο και Χιντζίδη “χτυπάει” ο Ηρακλής

Ενισχύθηκε με Αποστολόπουλου ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρελθόν από τον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Χιντζίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.