SUPER LEAGUE 2

Ανώτερη η Καλαμάτα, 1-0 τη Σπάρτη

Η Σπάρτη ηττήθηκε με 1-0 από την Καλαμάτα σε φιλική αναμέτρηση
Ανώτερη η Καλαμάτα, 1-0 τη Σπάρτη

Μολονότι τις δύο ομάδες χωρίζουν μία κατηγορία, εντούτοις η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στη Σπάρτη και την Καλαμάτα είναι μηδαμινή.

Σε φιλική αναμέτρηση, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε με 1-0 των Λακώνων που έδειξαν κακό πρόσωπο και προβλημάτισαν. Ο Πολωνός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές, αλλά η εικόνα της ΑΕ δεν διαφοροποιήθηκε προς το καλύτερο σε σχέση με προηγούμενα φιλικά.

Καλύτερη η “μαύρη θύελλα” στο δεύτερο μέρος, είχε δοκάρι στο 59’ με τον Ρόνι, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η η προσπάθεια του Λαθύρη (70′). Το γκολ της νίκης ήρθε τελικά στο 75’ με τον Λαθύρη.

ΣΠΑΡΤΗ (Κριστόφ Βαζέχα): Κλέτον, Κολτσίδας, Καστριτσέας, Κοζάκης, Φραγκούλης, Καλούσης, Καρβουνίδης, Χάδιαρης, Βλαχομήτας, Καλούδης, Ρασσιάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ντα Σίλβα, Καψάσκης, Σαραντόπουλος, Παυλής, Κολλιάκος, Αρώνης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κόκκαλης, Αντωνιάδης, Μπίζος, Βοσκόπουλος, Φουάσης, Ζαχαρόπουλος, Ρονάλντο, Μαστραντωνάκης, Χόντζας, Κανελλόπουλος, Αθανασόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κασωτάκης, Ρόνι, Λαθύρης, Ψάνης, Τσόπελας, Μίγκας, Ένζο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανώτερη η Καλαμάτα, 1-0 τη Σπάρτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.