SUPER LEAGUE 2

“Πρώτη” για Απόλλωνα Πόντου με 7 μεταγραφές

Η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα Πόντου και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα
“Πρώτη” για Απόλλωνα Πόντου με 7 μεταγραφές

Έστω και την τελευταία στιγμή, ο Απόλλων Πόντου τρέχει για να γεμίσει το ρόστερ του και να προετοιμαστεί για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ξεκίνησε τη Δευτέρα (10/9) την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με 27 ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο της Καλαμαριάς και να ξεκινάνε προπονήσεις. Υπό την επίβλεψη του γυμναστή, Κώστα Καλαμαρά, καθώς ο τεχνικός του Απόλλωνα βρισκόταν για υποθέσεις της ομάδας εκτός Θεσσαλονίκης.

Από τους παλιούς βρέθηκαν οι Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Δαλιανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Κυβελίδης και Σαμαράς που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους.

Οι Κουσίδης, Παπουτσής, Κύρκου, Μπίλης, Καλλίας, Λαζαρίδης, Τουλής, Κύρτζος, Δραγάνης, Κοιλανίτης, Λουφάκης, Δαμουλάκης και Πλευρίτης είναι οι παίκτες που ενσωματώθηκαν στην πρώτη ομάδα από την ομάδα των νέων.

Όσον αφορά στα νέα αποκτήματα, αυτοί είναι οι: Νίκος Τσουμάνης (Άρης), Τάσος Δημητριάδης (ΠΑΟΚ), Παντελής Θεολόγου (Καραϊσκάκης Άρτας), Κώστας Θεοδωρόπουλος (ΑΕΛ), Νίκος Πουρτουλίδης (ΟΦΗ), Κώστας Δρίζης (Χάιλντεσχαϊμ) και Μιχάλης Καλλέργης (Απόλλων Σμύρνης).

Μεταγραφική αντεπίθεση από τον Απόλλωνα Πόντου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Πρώτη” για Απόλλωνα Πόντου με 7 μεταγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.