SUPER LEAGUE 2

Πρόταση για πλέι-οφ και πλέι-άουτ στη Football League!

Σκέψεις στη διοργανώτρια αρχή για μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού
Πρόταση για πλέι-οφ και πλέι-άουτ στη Football League!

Μία διαφορετική… νότα στο νέο πρωτάθλημα της Football League θέλει να δώσει η Δόξα Δράμας, με πρόταση-έκπληξη που κατάθεσε ο Νίκος Ιωσηφίδης στο ΔΣ της Παρασκευής (21/9).

Ως εκπρόσωπος των “μαυραετών”, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ανέλυσε μέσω επίσημη εγγράφου την προοπτική διαφοροποίησης του τρόπου ανόδου του 1ου της βαθμολογίας στη Super League, όπως και της συμμετοχής του 2ου στο μπαράζ με τον 13ο της Super League.

Η πρόταση του Ιωσηφίδη κάνει λόγο για αγώνες μπαράζ (πλέι-οφ) μέσω ενός ομίλου, με την συμμετοχή των ομάδων που θα τερματίσουν από την 1η έως την 4η θέση! Με την κατάλληλη πριμοδότηση βαθμών βέβαια.

Έτσι, θα αποκλειστεί το ενδεχόμενο αδιάφορων ομάδων και αγώνων, αφού ακόμα και όσοι θα βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας θα έχουν κίνητρο για είσοδο στην 4άδα.

Επίσης, στο τραπέζι έπεσε και το θέμα του υποβιβασμού με επαναφορά των αγώνων μπαράζ (πλέι-άουτ). Δηλαδή, να υποβιβαστούν δύο ομάδες απευθείας (15ος, 16ος) και από τους τέσσερις παραπάνω (11ος, 12ος, 13ος, 14ος) να υποβιβαστούν ακόμα δύο.

Τα δύο ζητήματα θα τεθούν υπό συζήτηση σε επόμενο ΔΣ. Και οι ΠΑΕ καλούνται να στείλουν εγγράφως τις προτάσεις τους.

Την Παρασκευή η κλήρωση της Football League

Σέντρα στις 14 Οκτωβρίου στη Football League

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόταση για πλέι-οφ και πλέι-άουτ στη Football League!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.