SUPER LEAGUE 2

Παραιτήθηκε ο Νικόλαρος από τη Σπάρτη

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ ο Δημήτρης Νικόλαρος
Παραιτήθηκε ο Νικόλαρος από τη Σπάρτη

Ο Δημήτρης Νικόλαρος παραιτήθηκε από την προεδρία της ΠΑΕ Σπάρτη, μολονότι τις προηγούμενες ημέρες έκανε λόγο για χτίσιμο ομάδας που θα χτυπήσει την 8άδα!

Ο άνθρωπος που διοικούσε τον σύλλογο εδώ και αρκετά χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω… κούρασης!

Αναλυτικά η επιστολή του Νικόλαρου:

«Μετά από ώριμη σκέψη, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, την οποία υποβάλλω προς τον Ιδιοκτήτη της κ. Δημήτρη Βουδούρη και γνωστοποιώ προς τα ΜΜΕ. Η απόφασή μου αυτή είναι για το καλό της ομάδας, την οποία καλώ να αναλάβει όποιος επιθυμεί, αφού πρωτίστως διευθετηθούν σημαντικά ζητήματα.

Θεωρώ ότι επιβάλλεται να γνωρίζει κανείς τη χρονική στιγμή που πρέπει να αποχωρήσει από κάποια ομάδα, είτε λόγω κούρασης είτε λόγω της αίσθησης ότι γίνεσαι βάρος σε αυτή. Πιστεύω ότι έχω δώσει όσα ψυχικά αποθέματα είχα για τη ΣΠΑΡΤΗ, έχω “ματώσει” αρκετά οικονομικά και πλέον έχω φτάσει στο σημείο να νιώθω ότι δε μπορώ να βοηθήσω άλλο

Πιστεύω επίσης να αναγνωρίζει η κοινωνία της Λακωνίας το γεγονός ότι η ΣΠΑΡΤΗ είναι στη συγκεκριμένη κατηγορία (3η αγωνιστική περίοδο) από προσωπική μου θέληση, προσπάθεια, κόπο.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και σε αυτούς που θέλουν να την βοηθήσουν. Ευχαριστώ τέλος, τα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους τους για τη συνεργασία και τη στήριξη. Καθώς επίσης και όσους πίστεψαν σε εμένα.

Με τιμή,
Δημήτρης Νικόλαρος».

Τέλος τρεις από τη Σπάρτη

«Χαστούκι» με -9 στην Σπάρτη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραιτήθηκε ο Νικόλαρος από τη Σπάρτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.