SUPER LEAGUE 2

Football League: Νέο ΔΣ για τηλεοπτικά και πρεμιέρα

Αποφασίζει η διοργανώτρια αρχή για την έναρξη του πρωταθλήματος
Football League: Νέο ΔΣ για τηλεοπτικά και πρεμιέρα

Το πρωτάθλημα της Football League έχει καθυστερήσει πάρα πολύ να ξεκινήσει, με τα οικονομικά ζητήματα να αποτελούν το μεγάλο αγκάθι.

Έτσι, την Παρασκευή (12/10, 11:30) θα συνεδριάσει εκ νέου το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής με δύο βασική θέματα συζήτησης. Το πρώτο αφορά την συνάντηση που θα είχε σήμερα Πέμπτη (11/10) ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αντιπροσωπεία της Football League και  με την ΕΡΤ και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, η οποία όπως όλα δείχνουν θα καθοριστεί το σαββατοκύριακο 20-21/10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE θα συνεδριάσει την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:30, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 – 4ος όροφος, Αθήνα), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής :

1. Τηλεοπτικά δικαιώματα.

2. Έναρξη Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

3. Διάφορα Θέματα».

Η αποστολή της Κέρκυρας για Γιάννενα

Πρώτη γνωριμία Φουτσίνι στον Ηρόδοτο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Football League: Νέο ΔΣ για τηλεοπτικά και πρεμιέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.