SUPER LEAGUE 2

Σέντρα στη Football League

Όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Οκτωβρίου
Σέντρα στη Football League

Μπορεί να άργησε αρκετά, αλλά ξεκινάει! Ο λόγος για τη Football League, η οποία αναμένεται να κάνει σέντρα την επόμενη εβδομάδα.

Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/10) ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη και την αντιπροσωπεία της διοργανώτριας, όλα κύλησαν ομαλά.

Την Παρασκευή (12/10) έχει προγραμματιστεί Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας. Εκεί θα οριστικοποιηθεί ότι η έναρξη της νέας σεζόν θα είναι στις 20-21 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί πως στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού το παρών έδωσαν ο πρόεδρος, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος και οι Δημήτρης Μπαταγιάννης (ΑΟ Τρίκαλα), Κώστας Μπακαλάρος (Παναχαϊκή), Γιώργος Ζαρκάδας (Κέρκυρα), Παναγιώτης Λεονταράς (Ηρακλής), Άρης Λυχναράς (ΑΟΧ Κισσαμικός).

Το πρόγραμμα της Football League 2018-19

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σέντρα στη Football League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.