SUPER LEAGUE 2

Παπαβασιλείου: “Η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα”

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη μετά το φιλικό με τον ΟΦΗ
Παπαβασιλείου: “Η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα”

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί ακόμα μία καλή εμφάνιση σε φιλικό προετοιμασίας και περιμένει πλέον, την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Εργοτέλης νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0 και ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα των “κιτρινόμαυρων”:

“Είναι παιχνίδια που μας κάνουν πολύ, γιατί παίζουμε απέναντι σε ομάδα Superleague. Είναι παιχνίδια που μπορούμε να δούμε που είμαστε σαν ομάδα, για 65 λεπτά δείξαμε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Έχει μεγάλη σημασία να πιστέψουμε στη φιλοσοφία μας, στο παιχνίδι μας, νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με τον Πλατανιά, το ίδιο και σήμερα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε για ακόμα ένα φιλικό”.

Για τον ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα Δεν πήρε τους βαθμούς που ήθελε όμως η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο εχει μεγάλη σημασία, και πιστεύω κάνοντας ένα καλό αποτέλεσμα, θα βρει το δρόμο του. Και με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό πιστεύω θα βρει το δρόμο του”.

Ο Εργοτέλης 1-0 τον ΟΦΗ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαβασιλείου: “Η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.