SUPER LEAGUE 2

Φουτσίνι: «Ο κύριος στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία»

Όσα δήλωσε ο νέος προπονητής του Ηροδότου
Φουτσίνι: «Ο κύριος στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, ο Αρμάντο Φουτσίνι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηροδότου.

Ο Καμερουνέζος προπονητής αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του και στο πρωτάθλημα της Football League που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος τεχνικός της ομάδας:

«Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολύ ποιότητα, ήταν περισσότερο για προετοιμασία για τις δύο ομάδες. Για μένα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι και ήθελα να δω κάποια πράγματα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να παίζει καλύτερα, οπότε θα προσπαθήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες να δουλέψουμε. Ξέρω τους παίκτες και νομίζω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Για το αν ο Ηρόδοτος θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Football League: «Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 28 του μήνα. Είμαστε μια νέα ομάδα στην κατηγορία, οπότε νομίζω ότι ο κύριος στόχος είναι να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και αν μπορέσουμε το Δεκέμβριο να κάνουμε μερικές κινήσεις ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να βρεθεί σε υψηλότερες θέσεις».

Ντεμπούτο με ισοπαλία για Τάτση και Φουτσίνι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουτσίνι: «Ο κύριος στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.