SUPER LEAGUE 2

Έρχεται πρόταση για τον Κάιπερς

Μία ξεχασμένη υπόθεση, η οποία αναμένεται να βγει και πάλι στο φως της επιφάνειας στα τέλη Οκτωβρίου αφορά τον Ούγκο Κάιπερς και τον Εργοτέλη. Θυμίζουμε ότι ο Βέλγος στράικερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την κρητική ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 απέχει αδικαιολογήτως από τις προπονήσεις της ομάδας, λόγω άρνησής του να υπογράψει...
Έρχεται πρόταση για τον Κάιπερς

Μία ξεχασμένη υπόθεση, η οποία αναμένεται να βγει και πάλι στο φως της επιφάνειας στα τέλη Οκτωβρίου αφορά τον Ούγκο Κάιπερς και τον Εργοτέλη.

Θυμίζουμε ότι ο Βέλγος στράικερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την κρητική ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 απέχει αδικαιολογήτως από τις προπονήσεις της ομάδας, λόγω άρνησής του να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, με την οποία έχει συμφωνήσει ο Εργοτέλης για την αγοραπωλησία του ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι του 2018.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στα δικαστήρια, με τους Κρητικούς να έχουν προσφύγει στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών θεμάτων, έπειτα από την τιμωρία με πρόστιμο που επέβαλαν στον ποδοσφαιριστή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά περί τα τέλη Οκτωβρίου και μέχρι τότε ο Κάιπερς θα παραμένει ανενεργός, από την στιγμή που δεν θέλει να αγωνιστεί, ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον Εργοτέλη.

Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι ο εκπρόσωπος του Βέλγου επιθετικού διαμηνύει δεξιά και αριστερά πως θα φέρει πρόταση στον Εργοτέλη, η οποία θα ικανοποιεί την κρητική ΠΑΕ και θα λύσει πρόωρα τη μεταξύ τους διαμάχη. Πρόταση η οποία θα «σκάσει» μέσα στον Δεκέμβρη από ομάδα του εξωτερικού και θα είναι αξιόλογη.

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να δουν μία προσφορά που θα υπερβαίνει τη συμφωνία με την ΑΕΚ (περίπου 300.000 ευρώ), ούτως ώστε να καταβάλουν στην Ενωση τα χρήματα που έλαβαν το καλοκαίρι. Και παράλληλα να καλύψουν τη… χασούρα, αφού η κρητική ΠΑΕ, ως οφείλει, πληρώνει κανονικά τον Κάιπερς τηρώντας το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βεργέτης: «Όλα για την άνοδο»

Φοβερό βίντεο του Ηρακλή με τον ψυχολόγο και τον καναπέ του (vid)

Τάτσης: «Αναβάθμιση για εμένα ο Πλατανιάς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται πρόταση για τον Κάιπερς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.