SUPER LEAGUE 2

Ντόστανιτς: «Επιτέλους, ξεκινάμε»

Όσα είπε ο τεχνικός των Τρικάλων για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Ντόστανιτς: «Επιτέλους, ξεκινάμε»

Πως και πως περιμένουν στα Τρίκαλα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη και έστειλε μήνυμα στήριξης στους οπαδούς. Εκτός μάχης οι τιμωρημένοι Γκουγκούδης, Τσιάρας και ο τραυματίας Τσιμίκας.

Χαρακτηριστικά όσα είπε ο Ντόστανιτς:

«Επιτέλους ξεκινά το πρωτάθλημα! Η Φούτμπολ Λιγκ θα έπρεπε να είναι ένα πρωτάθλημα που όλοι να ρίχνουν το βάρος. Αποτελεί το εφαλτήριο για τους Έλληνες ταλαντούχους – αλλά και ξένους – ποδοσφαιριστές για να δείξουν αγωνιστικές ικανότητες και να κάνουν το άλμα προς τη Σούπερ Λιγκα. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι όλα αυτά με την καθυστερημένη έναρξη δεν βοηθάνε το ίδιο το ποδόσφαιρο και την αξία αυτής της κατηγορίας, που είναι μεγάλη για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους θα ξεκινήσουμε. Έχουμε φιλοδοξίες και το μυστικό είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ως μοναδικό. Ενώ επιπλέον ισχυρό κίνητρο είναι με την αγωνιστική μας παρουσία να πείσουμε τους φιλάθλους να στηρίξουν, διότι έχουμε την ευτυχία να διαθέτουμε χιλιάδες οπαδούς, κάτι που δεν είναι δεδομένο για όλες τις ομάδες. Αλλά είναι και στο δικό μας χέρι να αυξήσουμε την παρουσία των φιλάθλων αγωνιστική με αγωνιστική.

Όσο αφορά τώρα το πρωτάθλημα, ας μην γελιόμαστε. Η Φούτμπολ Λιγκ είναι μια κατηγορία που δεν παίζει τόσο ρόλο η φανέλα της κάθε ομάδας. Εκείνο που μετρά είναι η διάθεση και κυρίως η αντοχή. Σε αυτό το κομμάτι θα παιχθούν πολλά για τους στόχους της κάθε ομάδας. Εμείς μπαίνουμε στην μάχη με αισιοδοξία και πίστη και εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους!».

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δημήτρης Μπαταγιάννης ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Ανδρέας Μπέκιος θα τον εκπροσωπεί στα συμβούλια της λίγκας.

«Από τη πρώτη μέρα που πήρα απόφαση να αναλάβω τις τύχες του ΑΟ Τρίκαλα δίπλα μου προστέθηκε από τη πρώτη στιγμή ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Μπέκιος. Ένας άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις από πολύ μεγάλους συλλόγους της χώρας. Αυτή η συνεργασία πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε και στις επιχειρήσεις μου, όπου η συμβολή του κ. Μπέκιου είναι ανυπόστατο κομμάτι της ανάπτυξής τους.

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι η παρουσία του κ. Μπέκιου στην καθημερινότητα της ομάδας δεν θα ήταν εφικτή λόγο της πολυσχιδής του επαγγελματικής δράσης στην Αθήνα. Την προηγούμενη εβδομάδα συναντηθήκαμε στο γραφείο μου στην Αθήνα, όπου συμφωνήσαμε μετά από πρωτοβουλία του κ. Μπέκιου καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν αυξηθεί πάρα πολύ και από κοινού συμφωνήσαμε ότι από εδώ από εδώ και πέρα συνεχίζει από τον προεδρικό θώκο, καθώς το πλούσιο βιογραφικό του και η εμπειρία του τον κάνει απαραίτητο κυρίως στην εκπροσώπηση της ομάδας στα κέντρα αποφάσεων των Αθηνών, αλλά και την φυσική του παρουσία στα συμβούλια της Φούτμπολ Λιγκ.

Μέσα από αυτή την επαγγελματική συνεργασία γεννήθηκε μια πραγματική και αμοιβαία φιλία.

Με τιμή
Δημήτριος Μπαταγιάνης, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα».

Πλήγμα με Κουσκουνά, Μπαϊκαρά στη Δόξα Δράμας

Με τρεις απουσίες ο Ηρακλής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ντόστανιτς: «Επιτέλους, ξεκινάμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.