SUPER LEAGUE 2

Σπάρτη: Πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, αλλά υπάρχει και συνέχεια…

Η Σπάρτη πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, αφού πλήρωσε τους Κατσίκη, Μπουζούκη, αλλά την Τρίτη (13/11) συζητούνται οι υποθέσεις των Δεινόπαπα, Παναγιωτόπουλου
Σπάρτη: Πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, αλλά υπάρχει και συνέχεια…

Η Σπάρτη εξόφλησε τους Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργο Μπουζούκη και πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, αλλά τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν για τους Λάκωνες.

Η ομάδα της Λακωνίας κατέβαλε τα οφειλόμενα στους Κατσίκη και Μπουζούκη και όπως ανακοίνωσε η Football League πήρε πίσω τους βαθμούς.

Ωστόσο ακολουθούν ακόμη 18 παρόμοιες υποθέσεις, τις οποίες αν δεν πληρώσει η Σπάρτη θα έχει πολύ μεγάλα προβλήματα. Οι πιο άμεσες είναι των Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Θανάση Δεινόπαπα, οι οποίοι θα συζητηθούν την Τρίτη (13/11).

Αναλυτικά η απόφαση της Football League για τους Μπουζούκη και Κατσίκη αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται έξι (6) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 5 Νοεμβρίου 2018 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με τις υπ΄ αριθμ.: 101/2018 και 103/2018 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης των δικαιούχων ποδοσφαιριστών ΚΑΤΣΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ & ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Αυτό τον πάγκο έβαλε στο μάτι ο Τεννές

Τρίκαλα: Προπονείται μόνος του ο Σιαλμάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπάρτη: Πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, αλλά υπάρχει και συνέχεια…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.