SUPER LEAGUE 2

Αιγινιακός: Κίνδυνος τιμωρίας λόγω… ασθενοφόρου

Η ομάδα της Πιερίας κλήθηκε σε απολογία για παράβαση του άρθρου 16 παρ.2γ του ΚΑΠ
Αιγινιακός: Κίνδυνος τιμωρίας λόγω… ασθενοφόρου

Ο Αιγινιακός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, όσον αφορά ελλείψεις σε θέματα που αφορούν τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου και του ιατρείου του γηπέδου.

Στην κλήση του αθλητικού δικαστή, η ομάδα της βόρειας Πιερίας κατηγορείται για παράβαση του άρθρο 16 παρ.2γ του ΚΑΠ στο ματς με τον Αήττητο Σπάτων.

Σύμφωνα λοιπόν με το άρθρο, ο Αιγινιακός όφειλε να εξασφαλίσει την ύπαρξη πλήρως εξοπλισμένου ιατρείου και ασθενοφόρου οχήματος.

Η ευθύνη για παράβαση του άρθρου αποτελεί ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας. Και σε περίπτωση τιμωρίας, τότε για τις ΠΑΕ της Football League πρόβλεπεται πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά η κλήση

“To Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00΄ την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6 και 16 παράγραφος 2 εδάφιο γ του ΚΑΠ. (αγώνας της 4ης αγωνιστικής ημέρας ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ)”.

Τρίκαλα: Οριστικά τέλος ο Ντόστανιτς

Κέρκυρα: Σε δύσκολη θέση ο Σπανός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αιγινιακός: Κίνδυνος τιμωρίας λόγω… ασθενοφόρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.