SUPER LEAGUE 2

Δόξα Δράμας: Τέλος ο Ζοάο Πάουλο

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό από το καλοκαίρι που αποκτήθηκε!
Δόξα Δράμας: Τέλος ο Ζοάο Πάουλο

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Ζοάο Πάουλο, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποδείχθηκε ότι ήταν αποτυχημένη μεταγραφή, αφού δεν κατάφερε να παίξει ούτε λεπτό μέχρι στιγμής στη Football League.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζοάο Πάουλο. Θα θέλαμε να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας».

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και για τη νέα μπουτίκ της ομάδας στην Ονειρούπολη Δράμας: «Τα προϊόντα της Δόξας θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι της ομάδας και στην Ονειρούπολη Δράμας, καθώς θα λειτουργεί καθημερινά (17.30 – 20.30), εκτός Δευτέρας, περίπτερο απέναντι από την κεντρική σκηνή».

Football League: Συγχαρητήρια σε Δόξα Δράμας, φίλους Εργοτέλη και Πλατανιά

Football League: Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δόξα Δράμας: Τέλος ο Ζοάο Πάουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.