SUPER LEAGUE 2

Παπαβασιλείου: «Το ποδόσφαιρο θα μας δικαιώσει»

Ικανοποιημένος δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη, παρά την ήττα από την Κέρκυρα στο Ηράκλειο
Παπαβασιλείου: «Το ποδόσφαιρο θα μας δικαιώσει»

Μπορεί ο Εργοτέλης να ηττήθηκε στη Νέα Αλικαρνασσό από την Κέρκυρα με 2-1, ωστόσο ο Νίκκι Παπαβασιλείου έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και στην δικαίωση που θα έρθει με την πάροδο του χρόνου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου

«Αυτό ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που δώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Με τον Ηρόδοτο είχαμε έναν αντίπαλο που προσπάθησε να καταστρέψει το παιχνίδι, ενώ με την Κέρκυρα υπήρχε ένα παιχνίδι με μια πολύ ποιοτική ομάδα που ξέραμε πως πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση.

Ξέραμε πως δεν θα μπορούσαμε να χαλαρώσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο, επειδή ο αντίπαλος διαθέτει ποδοσφαιριστές ποιότητας που μπορούν σε κάθε στιγμή να σου δημιουργήσουν προβλήματα και να σου βάλουν γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω πως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αφού προσπαθήσαμε και εμείς να σταματήσουμε τον αντίπαλο, όπως έκανε και εκείνος.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως μετά το γκολ της Κέρκυρας αντιδράσαμε γρήγορα, πετύχαμε την ισοφάριση, βρήκαμε τα πατήματά μας και είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία και φαινόταν ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Σε μια κακή στιγμή, όμως, χάσαμε την μπάλα σε ένα σημείο που μια καλή ομάδα όπως είναι η Κέρκυρα μπορεί να σε τιμωρήσει.

Είναι δύσκολο, επειδή είναι το δεύτερο ματς που χάνουμε και εμείς έχουμε συνηθίζει να κερδίζουμε και να έχουμε το παιχνίδι μας. Δεν παίζουμε, όμως, μόνοι μας. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαμε αντίδραση και προσπαθήσαμε και σήμερα να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν συνεχίζουμε με αυτό τον τρόπο, το ποδόσφαιρο θα μας δικαιώσει.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε δικαιώσει σε βάθος χρόνου. Είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα και πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά σε καλή ψυχολογία, να συνεχίσουν και να πιστεύουν αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι ο κόσμος της ομάδας, η διοίκηση και όλα τα παιδιά στο τέλος θα δικαιωθούν. Θα δικαιωθούμε όλοι».

Ενώ για το αν υπήρχε πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του και ειδικά στη δεξιά πλευρά

«Θέλω να πω ότι εμείς είχαμε πάρα πολλά προβλήματα και αλλάξαμε πολλά πράγματα και επειδή έλειπε ο Γιακούμπου και ο Μπουρουσέλης και όλα τα παιδιά που έλειπαν. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια αλλαγή για να έχουμε ασφάλεια από εκεί βάζοντας τον Μπουτσάκη και τον Κοζορώνη σε μια θέση που θέλαμε να κλείσουμε την Κέρκυρα.

Μια στιγμή, όμως, στο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει την ποιότητα είδατε πως η επίθεσή της και οι αποφάσεις της ήταν όπως πρέπει να είναι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Αντιδράσαμε, παίξαμε και νομίζω πως δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά. Χάσαμε ένα παιχνίδι, υπάρχουν άλλα παιχνίδια μπροστά και συνεχίζουμε για να μπορέσουμε να έχουμε αυτό που θέλουμε.

Όπως είχα πει, ο στόχος αυτής της ομάδας είναι να βρίσκεται στη Super League 2 και να μπορέσουμε μέσα από το παιχνίδι μας να αναδείξουμε παιδιά, να τα βελτιώσουμε και να υπάρχει εξέλιξη.

Νομίζω πως δεν έχει αλλάξει κάτι από αυτό. Αν κάποιοι νόμιζαν πως είναι τόσο εύκολο με έναν μέσο όρο ηλικία 22 ετών να κάνουμε πρωταθλητισμό, επισημαίνω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν και δεν είπα ποτέ ότι κάνουμε αυτό το πράγμα. Το να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, να αναδείξεις παιδιά, να κάνεις το επόμενο βήμα στη Super League 2 ώστε να μας δώσει την δυνατότητα να εξελίξουμε και το παιχνίδι μας και τα παιδιά.

Να πουλήσει η ομάδα παίκτες ώστε να κάνει και άλλα βήματα που να έχουν να κάνουν με την οργάνωση και να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα.

Δεν αποσυντονιζόμαστε ούτε μετά τη μεγάλη δημοσιότητα που δόθηκε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζουμε σε μια προσπάθεια που θα μας δώσει πολύ σημαντικά πράγματα».

«Καλπάζει» η Κέρκυρα, 2-1 τον Εργοτέλη (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παπαβασιλείου: «Το ποδόσφαιρο θα μας δικαιώσει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.