SUPER LEAGUE 2

Ασταμάτητος ο Βόλος, 3-1 τον Πλατανιά

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Χουάν Φεράντο που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Χανιώτες
Ασταμάτητος ο Βόλος, 3-1 τον Πλατανιά

Ο Βόλος έχει τον τίτλο του φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος και απέναντι στον Πλατανιά απέδειξε ότι δίκαια του ανήκει αυτός ο τίτλος.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκησε με 3-1 τους Χανιώτες, χωρίς να τους αφήσει περιθώρια αντίδρασης σε κανένο σημείο της αναμέτρησης.

Στο 12′ ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Με πανομοιότυπο τρόπο, ο Λούκας Γκαρσία ήταν ο εκτελεστής, ο Μάντζης αυτή τη φορά με σουτ από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Λούκας Γκαρσία νίκησε τον Γκοτ με εξαιρετικό σουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Κότο με μακρινό σουτ σημάδεψε το δοκάρι (55′).

Ένα λεπτό μετά και από τραγικό λάθος του Καραγκιολίδη ο Μπιανκόνι πέτυχε το γκολ της τιμής. Στο 72′ ο Νίλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ουσιαστικά… “κλείδωσε” το τρίποντο για τους Βολιώτες.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας Γκαρσία, Κότο (71′ Δόρης), Ηλιόπουλος (78′ Πίσπας), Μάντζης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ουές, Ρουσσάκης, Σινγκ (Παπουτσογιαννόπουλος), Μποσέτι (64′ Λάζιτς), Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.

Με ανατροπή ο Αιγινιακός, 3-2 τον ΑΟΧ Κισσαμικό

«Καλπάζει» η Κέρκυρα, 2-1 τον Εργοτέλη (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ασταμάτητος ο Βόλος, 3-1 τον Πλατανιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.