SUPER LEAGUE 2

Δόξα Δράμας: Σενάριο για Κατσουράνη

Σε επαφές για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής ο 39χρονος
Δόξα Δράμας: Σενάριο για Κατσουράνη

«Καζάνι» που βράζει η Δόξα Δράμας. Η τελευταία ομιλία του Γιάννη Μπύρου δημιούργησε τεταμένο κλίμα στα αποδυτήρια. Ουσιαστικά το δημόσιο άδειασμα του Μπύρου σε ποδοσφαιριστές και προπονητή παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, προαναγγέλλει εξελίξεις στο «στρατόπεδο» των Δραμινών.

«Δυστυχώς, είστε χέρι που πρέπει να κόψω. Μπορώ να σας πληρώσω και να σας διώξω αυτή τη στιγμή. Μακάρι να φορούσα μάσκα, να μη σας βλέπω. Μετά τα Χριστούγεννα, θα πάρω 20 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρει, αν τρέχετε γύρω από το γήπεδο και να έχω 40 παίκτες στο ρόστερ», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια έριξε τα βέλη του και στον Βεργέτη: «Αν δεν θέλει και ο προπονητής, τότε μπορεί να φύγει κι αυτός. Οποιος δεν μπορεί, να φύγει από τώρα και να πάρει και την προίκα του… Οποιος δεν θέλει, θα πληρωθεί και θα αποχωρήσει. Πληρώνεστε σαν να δουλεύετε σε δημόσιο οργανισμό, αλλά είστε κακοί δημόσιοι υπάλληλοι. Είμαι πλήρως απογοητευμένος».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Στάικος Βεργέτης τελεί πλέον ξεκάθαρα υπό κρίση, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόθεση του Γιάννη Μπύρου είναι να προσλάβει τεχνικό διευθυντή. Ο «εκλεκτός» του αφεντικού της Δράμας είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Με το πρώην στέλεχος της Παναχαϊκής έχουν γίνει επαφές, οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ… ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Στο… τσακ να μην πληρωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα τον Δεκέμβριο ήταν ο Γιάννης Μπύρος στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά τελικά το μέτρο ανεστάλη. Δεν αποκλείεται όμως να επανέλθει, αν δεν κερδίσουν το Σάββατο τον Ηρακλή.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Football League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δόξα Δράμας: Σενάριο για Κατσουράνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!