SUPER LEAGUE 2

Football League: Δικαιώθηκε ο ΝΠΣ Βόλος!

Ο ΝΠΣ Βόλος δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη με τη Δόξα Δράμας και το μεταξύ τους παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ του με 3-0 άνευ αγώνα!
Football League: Δικαιώθηκε ο ΝΠΣ Βόλος!

Ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τη Δόξα Δράμας αφού κέρδισε την ένσταση που είχε καταθέσει και πήρε τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0, αν και είχε ηττηθεί 2-1.

Οι νεοφώτιστοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, αφού στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο γιατρός του αγώνα ήταν και γιατρός των γηπεδούχων, κάτι που απαγορεύεται βάσει κανονισμού.

Οι άνθρωποι του Βόλου το αντιλήφθηκαν και προσέφυγαν στη δικαιοσύνη καταθέτοντας ένσταση.

Το Πειθαρχική Επιτροπή της Football League έκανε δεκτή την ένσταση και τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, ο Βόλος δικαιώθηκε, παίρνοντας τον αγώνα από την 4η Νοεμβρίου στα χαρτιά με 3-0 α.α.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

Δέχεται ότι η εγκαλούμενη τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 2 του ΚΑΠ. ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα, που διεξήχθη την 4-11-2018 στην Δράμα μεταξύ των ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, υπέρ της τελευταίας με σκορ 3 – 0.

Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ».

Δόξα Δράμας: Στην έξοδο ο Ανδρέου

Δόξα Δράμας: Σενάριο για Κατσουράνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Football League: Δικαιώθηκε ο ΝΠΣ Βόλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.