SUPER LEAGUE 2

ΑΟΧ Κισσαμικός: Αναλαμβάνει ο Βοσνιάδης

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος όμως δεν θα είναι στον πάγκο με την Παναχαϊκή και θα αναλάβει από την ερχόμενη εβδομάδα
ΑΟΧ Κισσαμικός: Αναλαμβάνει ο Βοσνιάδης

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός αναμένεται εντός της Παρασκευής (14/12) να δώσει κι επίσημα τα χέρια με τον Αλέκο Βοσνιάδη για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας για τον προσεχή αγώνα με την Παναχαϊκή. Τους Κρητικους θα κοουτσάρουν οι Λάζαρος Βαρδάκης και Τόλη Λελεκίδης, οι οποίοι και θα παραμείνουν στο τεχνικό επιτελείο.

Ο Βοσνιάδης θα αναλάβει καθήκοντα από τη Δευτέρα (17/12), ενώ στο μεσοδιάστημα αναμένονται και οι ανακοινώσεις από πλευράς της ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας προπονητής θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους.

ΑΟΧ Κισσαμικός: Κοντά σε Βοσνιάδη

Κύπελλο: Οι διαιτητές για την 3η αγωνιστική των ομίλων

Football League: Η βαθμολογία μετά τη δικαίωση του ΝΠΣ Βόλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΟΧ Κισσαμικός: Αναλαμβάνει ο Βοσνιάδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.