SUPER LEAGUE 2

Καλαϊτζίδης: «Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στην επίτευξη του πρώτου στόχου του Απόλλωνα Πόντου, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο
Καλαϊτζίδης: «Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε θέσει ως στόχο του Απόλλωνα Πόντου τους 11 βαθμούς μέχρι το τέλος του 2018 και μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας, τον πέτυχε!

Ο Απόλλων Πόντου νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας με ένα εξαιρετικό γκολ του Ολαϊτάν και ο έμπειρος προπονητής είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Στις δηλώσεις του είπε μεταξύ χαρακτηριστικά: «Εξαιρετικής σημασίας νίκη από βαθμολογικής απόψεως. Είχαμε στόχο 10-12 βαθμούς μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και είμαστε μέσα στο στόχο. Γνωρίζοντας βεβαίως πως είναι η ομάδα μας στο έμψυχο δυναμικό και αντιλαμβανόμενοι πως θα ανταποκριθεί απέναντι σε όποιον αντίπαλο αντιμετωπίσουμε. Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο πετύχαμε ένα όμορφο γκολ και μετά διαχειριστήκαμε το υπάρχων σκορ. Μας βοήθησαν οι γηπεδικές συνθήκες. Οι αμυντικοί μας ήταν καλοί και εκτιμώ ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς για να ολοκληρώσουμε θετικά το 1/3 του Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Τι στόχοι υπάρχουν για το ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα;

«Η προσπάθεια θα γίνει, αλλά δεν μπορούμε να κυνηγάμε δυο στόχους. Θα προσπαθήσουμε όμως να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και αν καταφέρουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο».

Ο τραυματισμός του Δημητριάδη είναι σοβαρός;

«Είναι ένα χτύπημα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εκτίμηση άμεσα».

Για τη διαιτησία έχετε να πείτε κάτι; 

«Αν μπω να κρίνω κάθε φορά τους διαιτητές νομίζω δε θα κάνουμε τίποτα άλλο. Μια καλή φουρνιά διαιτητών ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ και άφησαν κενό πίσω. Πιστεύω έχουν έλλειψη γνώσης. Βλέπετε σε κάθε ματς αρκετούς προπονητές να διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των διαιτητών».

Ο Ολαϊτάν δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα; 

«Έχει επίπεδο ικανότητας ξεχωριστό και αυτό πρέπει να το δούμε σε περισσότερα ματς. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θέλει τον χρόνο του όμως. Δίνει τις μάχες του στην άμυνα και αγαπάει πολλά από τα παιδιά στην ομάδα μας».

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα:

«Θέλουμε 5-6 στελέχη πρώτης γραμμής για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες. Έχουμε κλείσει σίγουρα τρεις παίκτες και είμαστε πολύ κοντά σε έναν ακόμα. Θα έχουμε και επιστροφές».

Απόλλων Πόντου: Η γκολάρα του Ολαϊτάν (vid)

Football League: Νίκη με Ολαϊτάν ο Απόλλων Πόντου, ισοπαλία στη Σπάρτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαϊτζίδης: «Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.