SUPER LEAGUE 2

Δόξα Δράμας: Ντούνης για τον «άσο»

Τον 22χρονο γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο εξετάζουν οι "μαυραετοί"
Δόξα Δράμας: Ντούνης για τον «άσο»

Για τη θέση του τερματοφύλακα στη Δόξα Δράμας, οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται ο Παναγιώτης Ντούνης.

Ο 22χρονος πορτιέρε που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από ΑΕΚ και Καλλιθέα (ως δανεικός).

Ο νεαρός γκολκίπερ είναι ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Πίτκα.

Τέλος, στην προπόνηση της Τετάρτης (9/1), σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, αναμένεται να πάρει μέρος ο νεαρός Θόδωρος Λαμπίρης, ο οποίος πέρσι ήταν στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά από το καλοκαίρι είναι χωρίς ομάδα.

Παπαβασιλείου: «Θα προετοιμαστούμε για την πρόκριση»

Οφρυδόπουλος: «Η μεγαλύτερη νίκη στη σύγχρονη ιστορία!»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δόξα Δράμας: Ντούνης για τον «άσο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!