SUPER LEAGUE 2

Εργοτέλης: Και με τη βούλα ο Τζελέπης

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα
Εργοτέλης: Και με τη βούλα ο Τζελέπης

Παίκτης του Εργοτέλη είναι από το βράδυ της Πέμπτης (10/1) και με τη βούλα ο Γιώργος Τζελέπης, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ.

Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη ο 19χρονος. Δεν άργησε, όμως, πολύ να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Στο παρελθόν είχε ακουστεί σχεδόν για όλους τους μεγάλους. Δεν πήγαν όλα όπως θα τα περίμενε, αλλά έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιώργο Τζελέπη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδος μας υπέγραψε σήμερα (10/01) συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης. Οι άνθρωποι της ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή που έμεινα ελεύθερος και το γεγονός ότι δουλεύει κυρίως με μικρούς παίκτες ήταν κάτι το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να έρθω. Βλέπω γενικά ότι να νέα παιδιά στηρίζονται εδώ. Βέβαια και το κλίμα γνωρίζω ότι είναι οικογενειακό. Όλο αυτό πιστεύω ότι θα με βοηθήσει και θα με κάνει καλύτερο ως Γιώργο τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Έχω πολύ διάθεση και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να ενσωματωθώ με το υπόλοιπο ρόστερ. Μάλιστα κάποια παιδιά τα γνωρίζω ήδη όπως τον Ιατρούδη και τον Χατζηδίμπα με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης στην Εθνική αλλά και τους Τσέλιο και Σταθόπουλο. Ελπίζω να έχω υγεία και να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου την ομάδα να φτάσει στον στόχο της», δήλωσε ο παίκτης.

Ο νεαρός πορτιέρο (γεννημένος στις 12/11/1999) γέννημα θρέμμα της Κομοτηνής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 7 ετών στις ακαδημίες του Πανθρακικού όπου και το 2014 σε ηλικία μόλις 15 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι εμφανίσεις του με την Κ15 του Πανθρακικού του έδωσαν και το εισιτήριο για τις “μικρές” Εθνικές μας ομάδες.

Το 2016 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για τον Γιώργο Τζελέπη, καθώς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League, μόλις σε ηλικία 16 ετών, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Πανθρακικού για να γίνει μάλιστα ο νεαρός τερματοφύλακας στην ιστορία του πρωταθλήματος που παίρνει συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του μεταπηδώντας στη γειτονική Ξάνθη ενώ μια μέρα πριν μπει το 2019, έλυσε την συνεργασία του με την ακριτική ομάδα.

Για τον νεαρό γκολκίπερ ενδιαφέρον επέδειξε κατά το παρελθόν η ιταλική Ελλάς Βερόνα, η οποία μάλιστα είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Πανθρακικό, η διοίκηση του οποίου όμως είχε αρνηθεί».

Ανακοινώθηκε ο Κουσκουνάς από ΑΟΧ-Κισσαμικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εργοτέλης: Και με τη βούλα ο Τζελέπης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.