SUPER LEAGUE 2

Βεργέτης: «Η Δόξα κάνει επανεκκίνηση»

Ο Στάικος Βεργέτης αναφέρθηκε στη νίκη της Δόξας Δράμας και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του
Βεργέτης: «Η Δόξα κάνει επανεκκίνηση»

Ο Στάικος Βεργέτης αναφέρθηκε στη νίκη επί της Σπάρτης και μίλησε για μία ομάδα που κάνει επανεκκίνηση και χτίζεται  με ένα μίγμα παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών.

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από τη νίκη, αλλά και την καλή εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε συντριπτικά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα όπου η ομάδα δεν είχε ρυθμό. Όταν όμως έπαιρνε ρυθμό δημιουργούσε πολλές φάσεις, έφτανε καλά και ορθολογικά στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να έχει την αποτελεσματικότητα που έπρεπε.

Βάσει ευκαιριών, το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ένα κομμάτι από τη δυναμική μας σε ό,τι αφορά το πρέσιγκ που ασκούσαμε στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να ανέβει λίγο η κατοχή της μπάλας στα ποσοστά του. Όμως και τότε δημιουργήσαμε φάσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε μέχρι που ήρθε η φάση του πέναλτι. Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή εικόνα, μιας ομάδας που αυτή τη στιγμή κάνει επανεκκίνηση και χτίζεται ξανά με ένα μίγμα παλαιών και νέων παικτών. Χρειάζεται δουλειά για να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Εκπροσωπώντας τους, ο Τάσος Κρητικός πρόσθεσε: «Θα ξεκινήσω θέλοντας να δώσω τα εύσημα και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από εμάς. Γιατροί, φυσιοθεραπευτές και γυμναστές, που κάνουν μεγάλη προσπάθεια, η οποία δεν φαίνεται και καλό είναι κάποιες φορές να αναδεικνύουμε αυτή την προσπάθεια τους.

Για το παιχνίδι, ξέραμε ότι η Σπάρτη θα έρθει και θα κλειστεί πίσω. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που παίζει καλά την άμυνα στο κέντρο του γηπέδου. Προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια αλλά δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε κάποιες καλές φάσεις και μετά το γκολ του Σάλβα παίξαμε πιο καλά, πιο ανοιχτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρους στον αντίπαλο προκειμένου να τους ανοίξουμε την άμυνα, να βάλουμε άλλο ένα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε τελικά να πετύχουμε αυτό το γκολ και μετά όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για εμάς».

Ακάθεκτος ο Βόλος, νίκες για Ηρακλή, Δόξα Δράμας

Πλατανιάς-Αιγινιακός 3-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βεργέτης: «Η Δόξα κάνει επανεκκίνηση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.