SUPER LEAGUE 2

Την Τετάρτη (18/4) οι εφέσεις για το -3

Εκδικάζονται στο διαιτητικό δικαστήριο οι εφέσεις των Αιγινιακού, Αναγέννησης Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας και Καλλιθέας που αφορούν την επιτήρηση
Την Τετάρτη (18/4) οι εφέσεις για το -3

Κρίσιμη μέρα η Τετάρτη (18/4) για τις τέσσερις ΠΑΕ της Football League που κόπηκαν από το Πρωτοβάθμιο όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ στη διαδικασία της επιτήρησης και κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα.

Στο διαιτητικό δικαστήριο θα παραστούν νομικοί εκπρόσωποι του Αιγινιακού, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Απόλλωνα Λάρισας και της Καλλιθέας, λόγω της έφεσης που έχουν καταθέσει και περιμένουν να περάσουν το στάδιο της επιτήρησης, προκειμένου να μην αλλάξει η έως τώρα βαθμολογική τους συγκομιδή.

Αντίθετα, Σπάρτη, Πανσερραϊκός και Παναιγιάλειος δεν πλήρωσαν το παράβολο των 2.500 ευρώ, δεν κατέθεσαν έφεση στη δική τους περίπτωση το -3 είναι αναπόφευκτο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις εφέσεις:

«ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 3/2018 απόφασης της ΠΟΑ

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της υπ΄αριθμ. 4/2018 ΠΟΑ

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά της υπ΄αριθμ. 5/2018 απόφασης ΠΟΑ

ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της υπ΄αριθμ. 10/2018 απόφασης της ΠΟΑ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την Τετάρτη (18/4) οι εφέσεις για το -3», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.