SUPER LEAGUE 2

Εκλογή Λυχναρά στην Football League

Στο προεδρείο της Μικρής Λίγκας εκλέχθηκε ο έμπειρος παράγοντες – Στα πρότυπα της Super League οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές
Εκλογή Λυχναρά στην Football League

Εκλογές για την ανάδειξη Β αντιπροέδρου έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (17/4) στην Football League. Ο μοναδικός υποψήφιος ήταν ο εκπρόσωπος του ΑΟΧ Κισσαμικού, Άρης Λυχναράς, ο οποίος και εκλέχθηκε με 13 ψήφους, ενώ υπήρχαν και 3 λευκά.

Δικαίωμα στην διαδικασία δεν είχαν ο Παναιγιάλειος και ο Αιγινιακός, αφού δεν υπήρχε νόμιμη εκπροσώπηση τους στο συμβούλιο.

Ο Άρης Λυχναράς κάλυψε τη θέση του Θωμά Σβαρνόπουλου που είχε παραιτηθεί, ενώ στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου παραμένει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος του Πανσερραϊκού μέχρι να «επισημοποιηθεί» η παραίτηση του από την ΠΑΕ των Σερρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως εγκρίθηκε η διεξαγωγή την ίδια ημέρα και ώρα όλων των αγώνων στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League, στα πρότυπα της Super League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκλογή Λυχναρά στην Football League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.