SUPER LEAGUE 2

Με τον κανονιέρη του και στην Super League

Πρόταση ανανέωσης έχει καταθέσει ο ΟΦΗ στον Μάνο με βασική προϋπόθεση την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία
Με τον κανονιέρη του και στην Super League

Από την μια τα συνεχή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μεταγραφικές σειρήνες που ηχούν στα αυτιά του Δημήτρη Μάνου (ο Ολυμπιακός φέρεται να τον έχει βάλει στο στόχαστρό του…) και από την άλλη τα συνεχόμενα τέρματα που πετυχαίνει, ενεργοποιούν τον ΟΦΗ…

Λίγη ώρα μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας με 3-1 στο «Ελ Πάσο», η ΠΑΕ ΟΦΗ γνωστοποίησε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχή καλοκαίρι, με βασική προϋπόθεση βέβαια την άνοδο της ομάδας στην Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μάνο, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι εδώ και ένα μήνα, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον ικανότατο επιθετικό μας, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και της Football league με 16 γκολ, για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με τον κανονιέρη του και στην Super League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.