SUPER LEAGUE 2

Νέα αφαίρεση βαθμών στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Το διαιτητικό δικαστήριο δικαίωσε τον Μπλέντι Μούτσα και η «υποβιβασμένη» ΠΑΕ καλείται να τον εξοφλήσει εντός τριών ημερών, αλλιώς ενεργοποιείται το -3
Νέα αφαίρεση βαθμών στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Από την Κυριακή (27/5) η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει υποβιβαστεί βαθμολογικά στη Γ’ εθνική, λόγω της ήττας από τον Άρη. Τα προβλήματα για τους “κιτρινόμαυρους”, όμως, δεν έχουν τελειωμό, με το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ να επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Το δικαστήριο δικαίωσε τον Μπλέντι Μούτσα όσον αφορά τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς το πρόσωπο του. Έτσι, οι “Θεσσαλοί” θα πρέπει εντός τριών εργάσιμων ημερών να εξοφλήσουν τον ποδοσφαιριστή, διαφορετικά θα τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών. Αν και η συγκεκριμένη ποινή πλέον, δεν απασχολεί την ΑΣΑ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Δέχεται την από 4-5-2018 αίτηση του αιτούντος Μπλέντι Μούτσα του Σελίμ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ΑΣ 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πρωταθλητής ο ΟΦΗ, «έπεσε» η Αναγέννηση Καρδίτσας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα αφαίρεση βαθμών στην Αναγέννηση Καρδίτσας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.