SUPER LEAGUE 2

Βόμβα στα Τρίκαλα

Αποχωρεί από την ομάδα ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Μπαταγιάννης, αφήνοντας την ομάδα ξεκρέμαστη και κυρίως στις οικονομικές της εκκρεμότητες
Βόμβα στα Τρίκαλα

Χαμός στα Τρίκαλα, αφού είναι ένα καζάνι που βράζει. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Μπαταγιάννης, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Πρόκειται για μία βόμβα, αφού σε αυτή την περίοδο η ομάδα βρισκόταν σε φάση αναδιοργάνωσης.

Τα σενάρια θέλουν τον Μπαταγιάννη να αφήνει έκθετους, όσους ήταν σε επαφή αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας.

Παράλληλα φέρεται να αφήνει τον σύλλογο με μεγάλο οικονομικό άνοιγμα, κάτι που δεν αποκλείεται να προκαλέσει πρόβλημα. Επίσης φημολογείται να μην έχει καλές σχέσεις και με τους ανθρώπους που «έτρεχαν» την ομάδα και είχαν βάλει το όνομα τους σε διάφορες οικονομικές υποθέσεις.

Η αποχώρηση του αναμένεται να επισημοποιηθεί έως την Δευτέρα και θα προκαλέσει αντιδράσεις στην ομάδα των Τρικάλων.

Ο ίδιος σε σημερινές του δηλώσεις στην ιστοσελίδα trikalascore.gr, έστειλε ένα αινιγματικό μήνυμα: :«Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Απλά υπομονή και θα δείτε…».

Διαψεύδουν τα Τρίκαλα, αλλά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόμβα στα Τρίκαλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.