SUPER LEAGUE 2

Καθυστερεί η επικύρωση της βαθμολογίας

Δεν βιάζονται στη Football league και περιμένουν να δουν αν θα προχωρήσει το σχέδιο αναδιάρθρωσης που επιθυμεί ο Γιώργος Βασιλειάδης
Καθυστερεί η επικύρωση της βαθμολογίας

Το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (7/6) διοικητικό συμβούλιο της Football league είχε αναβληθεί διά… τηλεφώνου. Οι ομάδες ενημέρωθηκαν πως η συνεδρίαση δεν θα πραγματοποιηθεί, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί μέχρι σήμερα το πότε τελικά θα γίνει!

Η διάθεση του Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγορίων έχει δημιουργήσει αρκετά ζητήματα και εντός της διοργανώτριας αρχής. Ένα απ΄αυτά αφορά τις ομάδες που θα καλύψουν τις δύο τελευταίες εκ των 20 θέσεις της νέας μορφής του πρωταθλήματος της Super League.

Είναι ξεκάθαρο πως οι 14 θα προέρχονται από τη μεγάλη κατηγορία, οι 4 (Άρης, ΟΦΗ, Παναχαϊκή, ΑΟΧ Κισσαμικός) από τη football league και απομένουν τα τελευταία δύο εισιτήρια.

Και μπορεί να λέγεται πως Πλατανιάς και Κέρκυρα δεν θα υποβιβαστούν τελικά και θα παραμείνουν, ωστόσο εντός της football league οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Θεωρούν δηλαδή, ότι θα πρέπει να ανέβουν ακόμα δύο ομάδες (ήτοι Δόξα Δράμας, Τρίκαλα), αφού η “μεγάλη” κατηγορία έχει επικυρώσει την βαθμολογία.

Ενώ η “μικρή” έχει καθυστερήσει την επικύρωση και γι’ αυτό τον σημαντικό λόγο. Υπάρχουν βέβαια, και οι εφέσεις ενστάσεις της Καλλιθέας κατά της απόρριψης των ενστάσεων.

Και όλα αυτά τα σενάρια θα έχουν βάση, αν “περάσει” η επιθυμία του υφυπουργού Αθλητισμού.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθυστερεί η επικύρωση της βαθμολογίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.