SUPER LEAGUE 2

Εν αναμονή για Αντάλιασπορ ο Γρηγορίου

Έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Μπύρου και μίλησε για τη Δόξα Δράμας
Εν αναμονή για Αντάλιασπορ ο Γρηγορίου

Στο επαγγελματικό του μέλλον και όχι μόνο αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου, με συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ Σερρών.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την προοπτική της συνεργασίας με την Αντάλιασπορ, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Γιάννη Μπύρου, ισχυρού άνδρα της Δόξας Δράμας.

Αναλυτικά:

-Ο επόμενος σταθμός της καριέρας σας;

«Περιμένω κάποιες εξελίξεις από την Τουρκία (σ.σ. Αντάλιασπορ) . Επομένως, για τον εαυτό μου, για τη δουλειά που κάνω, θέλω να εξαντλήσω τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να δουλέψω στο εξωτερικό. Γι’ αυτό μέχρι τώρα παρά τις όποιες προτάσεις που έχω και είχα, δεν έχω απαντήσει, γιατί ο στόχος μου είναι να τις εξαντλήσω. Ως το τέλος του μηνός θα ξέρω τι θα έχει γίνει».

-Το ενδιαφέρον του κ. Μπύρου;

«Με τιμά ιδιαίτερα. Η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα από την οποία πέρασα με τεράστια επιτυχία, έχοντας αφήσει την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου. Δεν δέχτηκα να συνεργαστώ στη Super League, βλέποντας ότι δεν θα υπήρχε καμία προοπτική. Όλο αυτό το εκτίμησε ο κόσμος της Δράμας.

Όταν ένας προπονητής που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη Super League λέει όχι, ενώ έχει ανεβάσει την ομάδα, είναι κοινά αποδεκτός από όλο το Νομό και βλέποντας το πρότζεκτ της Super League λέει όχι, καταλαβαίνετε ότι αυτό έχει μείνει κυρίως στον κόσμο. Όχι τόσο η άνοδος, όσο το ότι μπρος στο φάσμα του να δουλέψω στη Super League δεν αποδέχτηκα την πρόταση, παρά το προσωπικό κόστος που ενδεχομένως να είχα.

Ο κύριος Μπύρος είναι ένας πρόεδρος που τον έψαχνε πάρα πολλά χρόνια η Δόξα. Πάνω απ’ όλα έχει διάθεση, προσφέρει πάρα πολλά χρήματα και το κυριότερο είναι ότι κατάγεται από τον Νομό, τον αγαπάει και οτιδήποτε κάνει για τη Δόξα το κάνει για να προσφέρει στον τόπο του. Είναι αυτό που ψάχνει η κάθε ομάδα.

Δεν είναι κάποιος άνθρωπος, ο οποίος πήγε από άλλη πόλη, πήγε να επενδύσει ή οτιδήποτε. Το συναισθηματικό κομμάτι καλώς ή κακώς στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο. Για μένα παίζει ρόλο το πώς βλέπεις κάτι με το οποίο ασχολείσαι.

Ο κύριος Μπύρος το κάνει με μεγάλη αγάπη και θέλει να το κάνει καλά. Άσχετα αν τα δύο τελευταία χρόνια δεν μπόρεσε να το κάνει στον βαθμό που θα ήθελε. Το ζητούμενο είναι ότι πρέπει να μείνει και στη Δόξα και στο ποδόσφαιρο».

-Αν μείνετε Ελλάδα ενδέχεται να σας δούμε στη Δόξα Δράμας;

«Αν και εφόσον γίνει αναδιάρθρωση, όλοι περιμένουν τις εξελίξεις επάνω σε αυτό το σκέλος. Η Δόξα αποτελεί για μένα ένα ξεχωριστό κομμάτι. Πλέον δεν είναι ότι πέρασα από εκεί, έχω και ρίζες, αφού η σύζυγός μου κατάγεται από τον Νομό.

Περιμένουμε να δούμε την κατηγορία και θα αποφασίσουμε για όλα. Θέλει μεγάλη προσοχή το πώς μπορούμε να πορευτούμε με τη Δόξα Δράμας, γιατί και για μένα αποτελεί μία ομάδα που αγάπησα και την έχω στην καρδιά μου».

-Θέλετε, δηλαδή, αν γίνει κάτι να γίνει με καλές βάσεις…

«Οτιδήποτε γίνει, θα πρέπει να γίνει με σωστές βάσεις για να κάνει βήματα μπροστά η Δόξα. Και, βέβαια, ο άνθρωπος είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι τέτοιο. Από τη δική μου πλευρά καταλαβαίνετε ότι το ενδεχόμενο της Football League δεν είναι εύκολο, γιατί όταν κοιτάς για το εξωτερικό, το να πας στη Β’ Εθνική…

Βέβαια, με τη Δόξα δεν είναι απλά Football League. Είναι και το κομμάτι της καριέρας που έχω χτίσει τόσα πολλά χρόνια βήμα βήμα και θα πρέπει η απόφαση που θα πάρω να είναι 100% μετά από σκέψη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εν αναμονή για Αντάλιασπορ ο Γρηγορίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.