SUPER LEAGUE 2

Κωνσταντακόπουλος: «Μεγάλη τιμή για μένα ο Αήττητος»

Ο 44χρονος τεχνικός μίλησε στο Sportime.gr για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα των Σπάτων
Κωνσταντακόπουλος: «Μεγάλη τιμή για μένα ο Αήττητος»

Με τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο θα πορευτεί ο Αήττητος Σπάτων και στη Football league. Η διοίκηση του Νίκου Κατσίγιαννη αποφάσισε να συνεχίσει την συνεργασία της με τον 44χρονο τεχνικό, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία της ομάδας στη Γ΄εθνική και την επίτευξη της ανόδου.

Ο νεαρός κόουτς που βρίσκεται στη Ρόδο και παρακολουθεί τα μαθήματα της δεύτερης φάσης της σχολής προπονητών UEFA Pro, μίλησε στο Sportime.gr για την επίτευξη της συμφωνίας και τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντακόπουλος τόνισε:

«Ευχαριστώ την διοίκηση και τον πρόεδρο Νίκο Κατσίγιαννη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα συνεχιστεί η συνεργασία μας και στη Football league.

Ο Αήττητος είναι μία ομάδα που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα. Έχω δεθεί με την ομάδα και με όλους στον σύλλογο.

Ξεκινήσαμε όλοι μαζί και από το τοπικό πρωτάθλημα πανηγυρίσαμε δύο συνεχόμενες ανόδους σε Γ’ εθνική και φέτος στη Football league, έπειτα από μία επίπονη διαδικασία με τα μπαράζ.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να οργανώσουμε την ομάδα. Θα γίνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους για να μπορέσει ο Αήττητος να παρουσιάσει το πρόσωπο που απαιτείται για την κατηγορία».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΟΥΦΕΞΗ

Η διοίκηση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Τάκη Χριστόπουλο στη θέση του προπονητή της Κ19 και του Παναγιώτη Δουφεξη στη θέση του τεχνικού Διευθυντή της Κ19.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κωνσταντακόπουλος: «Μεγάλη τιμή για μένα ο Αήττητος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.