SUPER LEAGUE 2

Κρατάει Πεταυράκη και Κάσες η Δόξα Δράμας

Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή στους «μαυραετούς»
Κρατάει Πεταυράκη και Κάσες η Δόξα Δράμας

Τα πάντα στον αέρα είναι ακόμη στη Δόξα Δράμας και ο λόγος είναι πως οι άνθρωποί της περιμένουν το κομμάτι της αναδιάρθρωσης. Δύσκολα δε θα αγωνίζονται, πάντως, στη Football League. Το έχουν συνειδητοποιήσει και σταδιακά θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός.

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες με τους Κώστα Ανυφαντάκη και Γιώργο Κούτση να είναι εκείνοι που έχουν το προβάδισμα, όπως έχει ενημερώσει το Sportime.

Σύμφωνα με την όσα αναφέρει η έντυπη έκδοση στο φύλλο της Πέμπτης (14/6), ήδη άρχισαν και οι πρώτες σκέψεις για το ρόστερ. Δύο από τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν οι Δραμινοί είναι οι Χοσέ Μαρία Κάσες και Σταύρος Πεταυράκης. Αμφότεροι ήταν ενδεκαδάτοι τη χρονιά που μας πέρασε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρατάει Πεταυράκη και Κάσες η Δόξα Δράμας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!