SUPER LEAGUE 2

«Ποδοσφαιρικός πουθενάς»

Σκληρά λόγια από τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Άρη
«Ποδοσφαιρικός πουθενάς»

Δηλώσεις στην έντυπη έκδοση του Sportime έκανε ο Παύλος Μυροφορίδης, μιλώντας για την πρόταση που του είχε γίνει για να βρεθεί στα Τρίκαλα.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας: «Θεωρώ ότι σε μένα κοντά δε θα μπορούσε να είναι ο κ. Μυροφορίδης. Ο κ. Μυροφορίδης 4 χρονιές που ανέβασε ομάδες στη Super League έπαιζε με μπάτζετ δυσθεώρητα. Ο ΟΦΗ φέτος είχε Μυροφορίδη; Η Λαμία πέρυσι είχε».

Έτσι ο η απάντηση ήταν άμεση από τον τεχνικό διευθυντή που βοήθησε τον Άρη να επιστρέψει στην Super League: «Προφανώς ο κ. Μπαταγιάννης επειδή είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο δεν θα θυμάται ότι την πρώτη χρονιά που βγήκε ο Απόλλων είχε το μικρότερο μπάτζετ της πρώτης 10άδας. Θα παρακολουθούσε Πρέμιερ Λιγκ ή Πριμέρα Ντιβιζιόν όταν ο Ηρακλής έπαιρνε πρωτάθλημα με νέους ποδοσφαιριστές επειδή δεν είχε αδειοδότηση. Δεν θέλω να ασχοληθώ με έναν ποδοσφαιρικό… πουθενά, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να τίθενται στη σωστή τους βάση».

Τέλος ο κ. Μυφορίδης αναφέρθηκε στην πίεση που δέχτηκε για να αναλάβει: «Δεν τηλεφωνούσα εγώ στον κ. Μπαταγιάννη. Εκείνος με έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν καθημερινά επί ένα μήνα».

Για να δουν τη θέα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ποδοσφαιρικός πουθενάς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!