SUPER LEAGUE 2

Αποχώρησε ο Νικολακάκης από τον Εργοτέλη

Ο 27χρονος μπακ έλυσε την συνεργασία του με την Κρητική ΠΑΕ μετά από πέντε μήνες συνεργασίας
Αποχώρησε ο Νικολακάκης από τον Εργοτέλη

Την πρώτη αποχώρηση από το έμψυχο δυναμικό ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί έλυσαν την συνεργασία τους με τον Μανώλη Νικολακάκη, ο οποίος δεν τα βρήκε με την διοίκηση για να συνεχίσει στον σύλλογο.

Ο 27χρονος μπακ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, ζήτησε να αποχωρήσει και οι “κιτρινόμαυροι” αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν μετά από πέντε μήνες παρουσίες τη φετινή σεζόν. Κατά την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σήμερα στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Μανόλη Νικολακάκη μετά από επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία με την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Μιλώντας για την απόφασή του και την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη, ο Μανόλης Νικολακάκης τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και η στιγμή είναι πολύ δύσκολη για μένα. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την κιτρινόμαυρη «οικογένεια».

Θέλω να ευχαριστήσω τον κάθε ένα ξεχωριστά για τις όμορφες αλλά και τις άσχημες στιγμές που περάσαμε όμως ήμασταν όλοι ενωμένοι και καταφέραμε κάτι όμορφο.

Τον κ. Τουτζάρη και τον κ. Λαμπράκη που ήταν πάντα στο πλευρό μας, τους προπονητές κ.κ. Γκώνια , Μαυραγάννη και Ανδρουλάκη, που κάθε μέρα έκαναν τα πάντα για να έχουμε ότι χρειαζόμαστε όπως και τον φροντιστή της ομάδος  Γκόσποντινοφ, τον φυσιοθεραπευτή Δαριβιανάκης αλλά και τον Παναγιώτης μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, που πάνω απ όλα καταφέραμε να γίνουμε μια ωραία παρέα.

Δεν θα πω αντίο όπως και την προηγούμενη φορά αλλά εις το επανιδείν.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα στην οικογένεια του Εργοτέλη.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποχώρησε ο Νικολακάκης από τον Εργοτέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.