SUPER LEAGUE 2

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΝΠΣ Βόλος

Οι νεοφώτιστοι στη Football League ανακοίνωσαν την απόκτηση των Στεργίδη και Ανδρικόπουλου
Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΝΠΣ Βόλος

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε ο ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν τον Λυμπέρη Στεργίδη και τον Βλάσση Ανδρικόπουλο και ετοιμάζονται για δυναμική παρουσία στη Football League.

Ο 31χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή και συμφώνησε άμεσα με τους «νεοφώτιστους». Όπως και ο 19χρονος αμυντικός που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τον Αιγινιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου μέσου Λυμπέρη Στεργίδη και του 19χρονου αμυντικού Βλάσση Ανδρικόπουλου.

Ο Λυμπέρης Στεργίδης (11/2/1987) την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή έχοντας 20 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ συνολικά στους Πατρινούς έχει αγωνιστεί σε 114 ματς έχοντας σημειώσει 14 τέρματα. Το 2015 είχε φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Θερμαϊκού και Νίκη Πολυγύρου.

Ο Βλάσσης Ανδρικόπουλος (26/4/99) την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Αγινιακού έχοντας 19 συμμετοχές, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες της Πύδνας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον ΝΠΣ Βόλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.