SUPER LEAGUE 2

Σοκ με Γκούρτσα στον Πανσερραϊκό

Ο 27χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού
Σοκ με Γκούρτσα στον Πανσερραϊκό

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Δημήτρης Γκούρτσας. Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού τραυματίστηκε στο φιλικό της ομάδας του με την Κ20 του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Παρασκευής (23/3) στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έκαναν λόγο για ρήξη χιαστού.

Ο Γκούρτσας αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, όμως από την ομάδα ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για ρήξη χιαστού. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο, όπου θα μετά την επέμβαση θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες.

Να θυμίσουμε ότι ο Γκούρτσας έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, παρά την άσχημη πορεία του Πανσερραϊκού. Ο 27χρονος επιθετικός έχει φέτος 19 συμμετοχές και εννέα γκολ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ με Γκούρτσα στον Πανσερραϊκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.