FOOTBALL LEAGUE

Φιλική 4άρα για Εθνικό, ξανά έδρα το “Ελ Πάσο”

Τα πρώτα γκολ των Πειραιωτών στο φιλικό με τον Μαγνησιακό και η διατήρηση της περσινής έδρας για ακόμα μία σεζόν
Φιλική 4άρα για Εθνικό, ξανά έδρα το “Ελ Πάσο”

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του στην Πορταριά έδωσε ο Εθνικός Πειραιώς.

Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου επικράτησε με 4-0 του τοπικού Μαγνησιακού. Στο πρώτο μέρος η εικόνα των Πειραιωτών ήταν καλή, αλλά βρήκε δίχτυα μόλις μία φορά με σκόρερ τον Μάναλη.

Στην επανάληψη και έπειτα από αρκετές αλλαγές, οι Πειραιώτες πέτυχαν τρία ακόμα γκολ΄, με τους Μπλάνκο, Σκεντεράι και Τσιλιγκίρης με πέναλτι.

Η αρχική 11άδα: Χαλκίδης, Μπακογιάννης, Σμίλτος, Βλάχος, Μηλιώτης, Κατίδης, Κόλινς, Λεωνιδόπουλος, Μακρυγιάννης, Πολίτης, Μάναλης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Βουτσινάς, Πεχλιβανίδης, Κορνέζος, Λεβέντης, Κωνσταντίνου, Βενέτης, Αλεξίου, Σκεντεράι, Τσιλιγκίρης, Μπλάνκο, Παυλάκης, Ζούπα, Αυλωνίτης.

Τέλος, η διοίκηση ανακοίνωσε πως και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η έδρα της ομάδας στο πρωτάθλημα θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “Γρηγόρης Λαμπράκης”, όπως δηλαδή και την περσινή σεζόν.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

“Η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως η ομάδα μας – και για τη σεζόν 2018-2019 – θα χρησιμοποιεί το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας “Γρηγόρης Λαμπράκης” για τους εντός «έδρας» αγώνες της.

Για τον λόγο αυτό, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο καθώς και τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα της”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλική 4άρα για Εθνικό, ξανά έδρα το “Ελ Πάσο”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.