FOOTBALL LEAGUE

Πετρόπουλο και Γουνδουλάκη “χτυπάει” το Αιγάλεω

Τον 32χρονο στράικερ και τον 35χρονο μέσο θέλει να αποκτήσει το "Σίτι"
Πετρόπουλο και Γουνδουλάκη “χτυπάει” το Αιγάλεω

Δυναμικά συνεχίζει να κινείται το Αιγάλεω και προσπαθεί να “κλείσει” 1-2 ακόμα δυνατές μεταγραφές μέσα στο καλοκαίρι, μετά τους Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Πάολο Φαρινόλα.

Οι “κυανόλευκοι” έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Αντώνη Πετρόπουλο και τον Φανούρη Γουνδουλάκη, στους οποίους έχουν καταθέσει πρόταση που αγγίζει τις 20.000 ευρώ έκαστως. Αμφότεροι επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της Football League, αλλά δεν “έκλεισαν” την πόρτα στο Σίτι.

Ο 32χρονος φορ έχει μείνει ελεύθερος από τον Πλατανιά και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά προς ώρας προπονείται με την ομάδα του Αιγάλεω.

Όσον αφορά, τον 35χρονο μέσο που αποχώρησε από τη Δόξα Δράμας, απέρριψε την πρόταση της Καλαμάτας και περιμένει κάτι καλύτερο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρόπουλο και Γουνδουλάκη “χτυπάει” το Αιγάλεω», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.