FOOTBALL LEAGUE

Καλαμάτα για Μπαχράμη: «Ο Παναγιώτης ζει στις καρδιές όλων των Καλαματιανών…»

Για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας
Καλαμάτα για Μπαχράμη: «Ο Παναγιώτης ζει στις καρδιές όλων των Καλαματιανών…»

Συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από το θάνατο του Παναγιώτη Μπαχράμη, ο οποίος έχασε την ζωή του ενώ έκανε κατάδυση με ψαροντούφεκο στην παραλία της Κυπαρισσίας. 

Η Καλαμάτα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε ο άτυχος ποδοσφαιριστής, εξέδωσε ανακοίνωση για τον αγαπημένο και αδικοχαμένο «Ποτούλη»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οκτώ χρόνια τώρα, στο ξημέρωμα της 13ης Αυγούστου, η σκέψη και ο λογισμός δεν μπορεί να βρίσκεται αλλού παρά στον Παναγιώτη Μπαχράμη. Είναι η μέρα που το 2010 έφυγε από κοντά μας ο αγαπητός απ΄ όλους Ποτούλης, ο σπουδαίος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής, βυθίζοντας στην θλίψη την Μεσσηνία και όλη την αθλητική Ελλάδα.

Κάθε χρόνο το ίδιο συναίσθημα όπως τότε, ο κόμπος στο στήθος, το σφίξιμο στο στομάχι και ένα μεγάλο “γιατί” για τον άδικο χαμό.
Ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής που τίμησε την φανέλα της ομάδας με την λαμπρή καριέρα και το ξεχωριστό ήθος έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από σκάφος κάνοντας ψαροντούφεκο στον κόλπο της Κυπαρισσίας. Ήταν μόλις 34 ετών.
Πεθαίνουν όμως μόνο όσοι ξεχνιούνται. Και ο Παναγιώτης, οκτώ χρόνια μετά, ζει στις καρδιές και την σκέψη όλων των Καλαματιανών, των Μεσσηνίων, των φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα…»

Πρώτο τεστ για Ηλυσιακό, 1-1 με Θύελλα Ραφήνας

Πετρόπουλο και Γουνδουλάκη “χτυπάει” το Αιγάλεω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαμάτα για Μπαχράμη: «Ο Παναγιώτης ζει στις καρδιές όλων των Καλαματιανών…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.