FOOTBALL LEAGUE

Έκλεισε Συρεγγέλα ο Παναργειακός

Ο 21χρονος παραχωρήθηκε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης
Έκλεισε Συρεγγέλα ο Παναργειακός

Σε ακόμη μία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε ο Παναργειακός, καθώς ανακοίνωσε την Πέμπτη (16/8), την απόκτηση του Όμηρου Συρεγγέλα.

Ο 21χρονος επιθετικός ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης και ο Παναργειακός τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Επίσης η ομάδα ανακοίνωσε και φιλικό με τον ΠΑΣ Κόρινθος την Κυριακή (19/8, 18:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναργειακού:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη Όμηρου Συρεγγέλα (γεννηθείς 4.7.1997), από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Παναρκαδικό στη Γ εθνική (16 συμμ. 3γκολ) .συνεργασίας, με την μορφή δανεισμού για ένα έτος, του επιθετικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής αν και είχε προτάσεις από ομάδες τις Football League, μέτρησε η επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα της πόλης του, τον Παναργειακό.

Ο Παναργειακός τον καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Το Δ.Σ. του Παναργειακού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρηση του παίκτη και να της ευχηθεί μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Κουτσοποδίου, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος.

Το φιλικό διεξάγεται στο γήπεδο Κουτσοποδίου, λόγω συντήρησης του γηπέδου στο Δ.Α.Κ. Άργους».

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναργειακό

Η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκλεισε Συρεγγέλα ο Παναργειακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.