FOOTBALL LEAGUE

Ιωνικός: Τα βρόντηξε και ο Ανυφαντάκης

Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο των Νικαιωτών
Ιωνικός: Τα βρόντηξε και ο Ανυφαντάκης

Ο Ιωνικός ταξίδεψε την Κυριακή (7/10) για το Ηράκλειο της Κρήτης με τον Κώστα Ανυφαντάκη στην αποστολή, όμως, τελικά παρατάχθηκε στο ματς με τον Γιούχτα χωρίς τον προπονητή του.

Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο των Νικαιωτών λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, με την διοίκηση να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ.Ανυφαντάκη, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Γιούχτα αποφάσισε μέσω ενημερωτικής ιστοσελίδας να ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει μετά την αναμέτρηση.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ θεωρώντας αντιδεοντολογική, χωρίς την πρέπουσα δόση ηθικής και εσφαλμένη χρονικά την συγκεκριμένη κίνηση θα πορευτεί στο σημερινό παιχνίδι με τον βοηθό προπονητή στον πάγκο του.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι περαιτέρω εξελίξεις μετά το πέρας του ματς με τον Γιούχτα. Μόνον οι παρόντες θα δώσουν τη μάχη τους τιμώντας αυτή τη φανέλα! Στόχος ξεκάθαρος: το τρίποντο!”.

Ο Ιάλυσος Ρόδου έφυγε με διπλό από το Αίγιο (vid)

Ακέφαλος ο Ιωνικός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Τα βρόντηξε και ο Ανυφαντάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.