FOOTBALL LEAGUE

Οι πανηγυρισμοί του Εθνικού μαζί με παρατηρητή διαιτησίας!

Σάλος από τη φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών μαζί με τον Χαράλαμπο Θεοδωρόπουλο, τον παρατηρητή διαιτησίας, της αναμέτρησης με τη Ρόδο
Οι πανηγυρισμοί του Εθνικού μαζί με παρατηρητή διαιτησίας!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρόδο, με αφορμή μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν παρατηρητή διαιτησίας να συμμετέχει στα πανηγύρια του Εθνικού κατά την διάρκεια της επιστροφής στην Αθήνα. Και το κακό της υπόθεσης είναι ότι ο Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος ήταν ο παρατηρητής της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΑΣ Ρόδος που έκρινε τα πάντα στον 6ο όμιλο.

Ο Εθνικός επικράτησε με 1-0 την Κυριακή (1/4), πήρε την πρώτη θέση της βαθμολογίας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, «έριξε» τη Ρόδο στο τοπικό πρωτάθλημα. Τα «ελάφια» μάλιστα, είχαν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Φωτιάδη, καθώς ολοκλήρωσαν το ματς με 8 παίκτες (41′ Κουρούπης, 77′ Αποστολου, 83′ Μκρτσιάν)!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι πανηγυρισμοί του Εθνικού μαζί με παρατηρητή διαιτησίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.