FOOTBALL LEAGUE

Γ’ Εθνική: Περίπατος για Καλαμάτα, 4-0 τον ΑΟ Εικοσιμίας

Περίπατος και 3χ3 για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου
Γ’ Εθνική: Περίπατος για Καλαμάτα, 4-0 τον ΑΟ Εικοσιμίας

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η Καλαμάτα, η οποία δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον ΑΟ Εικοσιμίας.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έδειξε σοβαρότητα και πειθαρχία από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μέσα σε 26 λεπτά πέτυχε τέσσερα γκολ και “καθάρισε” το ματς.

Στο δεύτερο λεπτό ο Μίνγκας πέρασε τον τερματοφύλακα, “έσπασε” τη μπάλα στον Μαστραντωνάκη, ο οποίος σε κενό τέρμα την έστειλε στα δίχτυα. Πριν καλά-καλά κωπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Γιόνδης με κεφαλιά (8′) από σέντρα του Πινδώνη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 16′ από σέντρα του Τσόπελα, ο Φουάσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 26′ ο Γιόνδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης (85′ Μπίζος), Αντωνιάδης, Φουάσης, Πινδώνης, Γιόνδης (72′ Αθανασόπουλος), Μίνγκας (67′ Λαθύρης), Μαστραντωνάκης (77′ Ζαχαρόπουλος).

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γ’ Εθνική: Περίπατος για Καλαμάτα, 4-0 τον ΑΟ Εικοσιμίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.