FOOTBALL LEAGUE

Γ’ Εθνική: «Φωνάζει» η Κόρινθος για τη διαιτησία

Διαμαρτύρονται στην "Μπάρτσα" για την διαιτησία με τον Αιολικό
Γ’ Εθνική: «Φωνάζει» η Κόρινθος για τη διαιτησία

Η Κόρινθος ηττήθηκε με 1-0 από τον Αιολικό μέσα στο σπίτι της, ωστόσο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έχει παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις που επηρέασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της “Μπάρτσα”, έπειτα από τον μη καταλογισμό πέναλτι στην αναμέτρηση με τη Χαλκίδα για τη 2η αγωνιστική, ήρθε η ακύρωση ενός κανονικού γκολ ως οφ-σάιντ.

Συγκεκριμένα, στο κρίσιμο ματς της Κυριακής (14/10) με τον Αιολικό Μυτιλήνης, ο Λαμπρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (23′, 0-0), αλλά ο βοηθός Ζήρδας του συνδέσμου Αθηνών (άλλαξε πριν το ματς) σήκωσε το σημαιάκι του και το γκολ δεν μέτρησε.

Η διοίκηση αποφάσισε να στείλει διαμαρτυρία στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ:

«Ο ΠΑΣ Κόρινθος μετά την απαράδεκτη χτεσινή διαιτησία του διαιτητή Κατοίκου και του Α΄ βοηθού Ζήρδα (Συνδέσμου Αθηνών) αποφάσισε την αποστολή επιστολής – διαμαρτυρίας προς την ΕΠΟ -ΚΕΔ αλλά και την κοινοποίηση της προς την ΕΠΣ Αθηνών.

Επειδή η σιωπή λαμβάνετε ως αδυναμία, τους υπενθυμίζουμε ότι ο μη καταλογισμός πέναλτι στην ομάδα μας, από τον διαιτητή Γκάμαρη (Συνδέσμου Αθηνών) την προηγούμενη αγωνιστική 7/10/2018 στη Χαλκίδα ο οποίος στο τέλος του αγώνα παραδέχτηκε ότι η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του αμυνόμενου μόνο τυχαία δεν είναι και προκαλούν οι συγκεκριμένες διαιτησίες προερχόμενες από την ίδια ΕΠΣ «σκέψεις» και προβληματισμό».

Γ’ Εθνική: Παράγοντας χτύπησε τον βοηθό στο Εδεσσαϊκός – Αν. Γιαννιτσών!

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γ’ Εθνική: «Φωνάζει» η Κόρινθος για τη διαιτησία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.