FOOTBALL LEAGUE

«Τελειώνει» ο Τζουμερκιώτης από την Καλλιθέα

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται οι «κυανόλευκοι»
«Τελειώνει» ο Τζουμερκιώτης από την Καλλιθέα

Βαρύ είναι το κλίμα στην Καλλιθέα μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, με μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγώνες.

Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν αποκομίσει θετικά αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν, με εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον ΑΟ Χαλκίς, εκτός έδρας ήττα με ανατροπή στη Μυτιλήνη (2-1 από Αιολικό) και εκτός έδρας ήττα στην Ηλιούπολη (2-0 από Χαραυγιακό).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης παραιτήθηκε μετά την τελευταία αναμέτρηση της Κυριακής (14/10), με τη διοίκηση να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και να έχει κάνει, ήδη, τις επαφές της για την διάδοχη κατάσταση.

Ο 38χρονος τεχνικός βέβαια, παραμένει ακόμα στη θέση του, προκειμένου η Καλλιθέα να παραταχθεί με προπονητή στο ματς της 4ης αγωνιστικής με την Κόρινθο την Κυριακή (21/10). Αλλά και έως ότου οι «κυανόλευκοι βρουν τον αντικαταστάτη του Τζουμερκιώτη. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, όμως, πιθανότατα ο νεαρός προπονητής θα αποχωρήσει άμεσα και οριστικά.

Νίκη με ανατροπή για Ιωνικό, μόνος πρώτος ο Ιάλυσος Ρόδου (vid)

Γ’ Εθνική: Τα πρώτα «κανόνια»

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Τελειώνει» ο Τζουμερκιώτης από την Καλλιθέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.