«Πόλεμος» στον Βόλο, η Νίκη κατήγγειλε τον πρωταθλητή ΝΠΣ

Οι «κυανόλευκοι» καλούν την επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής να μην προβεί στην επικυρωση της βαθμολογίας, καθώς εκκρεμούν αποφάσεις για τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου
«Πόλεμος» στον Βόλο, η Νίκη κατήγγειλε τον πρωταθλητή ΝΠΣ

Λίγες ημέρες μετά την καταγγελία του Άρη Παλαιοχωρίου κατά του Ηρακλή, όσον αφορά την νομιμότητα συμμετοχής του «γηραιού» στα μπαράζ ανόδου, σε αντίστοιχη κίνηση προχώρησε και η Νίκη Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» με επίσημο έγγραφο τους ζητάνε από την ΕΠΟ να μην επικυρώσει την βαθμολογία του 4ου ομίλου, με το αιτιολογικό ότι εκκρεμοδικούν υποθέσεις, οι οποίες αφορούν στη νεοσυσταθείσα ομάδα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, δηλαδή τον ΝΠΣ Βόλος.

Ουσιαστικά, οι άνθρωποι της Νίκης καλούν την επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής να μην προβεί στην κλήρωση (Πέμπτη 12/4) των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στη football league, έως ότου ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις.

Τα μηνύματα πάντως, που παίρνουν στη Νίκη είναι ότι η αρμόδια επιτροπή διοργανώσεων θα επικυρώσει τις βαθμολογίες των 8 ομίλων της κατηγορίας και θα ανακηρύξει και τυπικά πρωταθλητές τους πρωτοπόρους. Έτσι, θα μπορέσει να διενεργηθεί και η κλήρωση, αφήνοντας τις ομάδες που προσπαθούν να μπλοκάρουν την όλη διαδικασία… στα κρύα του λουτρού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πόλεμος» στον Βόλο, η Νίκη κατήγγειλε τον πρωταθλητή ΝΠΣ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.