FOOTBALL LEAGUE

Ανανεώνει στον Διαγόρα Ρόδου ο Νίκος Παντέλης

Τα τυπικά απομένουν για την παραμονή του πολύπειρου τεχνικού στον «γηραιό» και τη νέα αγωνιστική περίοδο
Ανανεώνει στον Διαγόρα Ρόδου ο Νίκος Παντέλης

Η φετινή αγωνιστική σεζόν στον Διαγόρα Ρόδου δεν κύλησε όπως θα ήθελαν οι διοικούντες. Οι «κυανέρυθροι», όχι μόνο δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου, αλλά δεν μπόρεσαν ούτε να τον διεκδικήσουν μέχρι το τέλος. Παρ’ όλα αυτά, η συνεργασία των διοικούντων με τον Νίκο Παντέλη ήταν εξαιρετική και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, αυτή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Ο 59χρονος τεχνικός έχει ικανοποιήσεις τους ανθρώπους του «γηραιού» για την εν γένει εικόνα της ομάδας και θεωρούν ότι είναι ο κατάλληλος για να χτίσει τον Διαγόρα της επόμενης περιόδου. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία και όταν ξεπεραστεί ένα προσωπικό θέμα του κόουτς, τότε θα ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας.

Όσον αφορά το ρόστερ, πρόθεση των διοικούντων είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και να γίνουν κάποιες σημαντικές προσθήκες. Υπάρχει, όμως, πολύ δρόμος ακόμα, μιας και ακολουθεί μία μακρά περίοδος ανομβρίας και αγωνιστικής απραξίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανανεώνει στον Διαγόρα Ρόδου ο Νίκος Παντέλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.