FOOTBALL LEAGUE

Οι 5 μεταγραφές της Προοδευτικής

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "βυσσινί" ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος
Οι 5 μεταγραφές της Προοδευτικής

Με μεγάλη ένταση συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Προοδευτικής, ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί έξι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στην αγωνιστική επάνοδο της ομάδας, ενώ γίνονται ενέργειες και για επιπλέον προσθήκες.

Πλην του Αλέξη Ντάλλα που διαβάσατε στο Sportime.gr, οι “βυσσινί” προχώρησαν στην απόκτηση πέντε ακόμα ποδοσφαιριστών.

Για το κέντρο της άμυνας αποκτήθηκαν ο Αλέξανδρος Βασιλάκης (δανεικός από Κ-20 Ατρόμητου Αθηνών) και ο Albi Llenga που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόδο.

Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Χρήστος Σταθουλόπουλος (έκανε ντεμπούτο εναντίον του Αμπελακιακού) που αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στον Φωκικό και ο Βαγγέλης Γκουτσούλας που αποχώρησε πρόσφατα από τον Άγιο Ιερόθεο.

Τέλος, για την επίθεση υπήρξε η προσθήκη του Ανδρέα-Μάριου Μπαλάσκας (ελεύθερος από Παλληνιακό), ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή έδωσε την ασίστ από την οποία προήλθε το γκολ της Προοδευτικής στη Σαλαμίνα.

Καλλιθέα: Επιβεβαίωση με Μπέλη

Γ’ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι 5 μεταγραφές της Προοδευτικής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.