FOOTBALL LEAGUE

Καλαμάτα: Λύθηκαν τα εσωτερικά προβλήματα

Με πρόεδρο τον Απόστολο Κουκούτση και τα μέλη του ΔΣ να παραμένουν στις θέσεις που κατείχαν, θα συνεχίσει η "Μαύρη Θύελλα" την πορεία της προς την άνοδο
Καλαμάτα: Λύθηκαν τα εσωτερικά προβλήματα

Το διοικητικό συμβούλιο της Καλαμάτας που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/1) έλυσε τελικά τα εσωτερικά προβλήματα που υπήρχαν στον σύλλογο.

Μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις, ξεπεράστηκαν οι όποιες διαφωνίες με αποτέλεσμα να μείνουν όχι μόνο στο διοικητικό σχήμα αλλά και στις θέσεις που είχαν πριν παραιτηθούν, τόσο ο πρόεδρος Αποστόλης Κουκούτσης όσο και ο γραμματέας Στέλιος Κουτίβας.

Η διοίκηση της Καλαμάτας λοιπόν παραμένει ίδια, με το σχήμα που είχε πριν τις παραιτήσεις των δύο μελών το προηγούμενο διάστημα.

Στο συμβούλιο έδωσε το παρών βέβαια και ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος μάλιστα τα είπε για αρκετή ώρα με τον Αποστόλη Κουκούτση.

Η επίσημη ανακοίνωση της Καλαμάτας

“Η ομάδα συνεχίζει την πορεία προς τις επιτυχίες με την υπάρχουσα διοικητική μορφή. Μετά από το ΔΣ της 16/1/2019 με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο παρόντα, συμφωνήθηκε και ψηφίστηκε για την θέση του προέδρου ο Απόστολος Κουκούτσης και παραμένουν στις θέσεις τους τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου.

Η συνεδρίαση του ΔΣ έγινε σε πλήρη ομοθυμία και προσυπέγραψαν οι κάτωθι παρόντες: Α. Χριστόπουλος, Α. Κουκούτσης, Σ. Κουτίβας, Π. Κρανιώτης, Π. Πουλημένος, Δ. Αποστολόπουλος”.

Έξω από την αίθουσα του συμβουλίου βρέθηκαν περίπου 10 φίλοι της ομάδας που κατά την διάρκεια της συνεδρίασης φώναξαν αρκετές φορές “Μαύρη Θύελλα”.

Ματσούκας: Βαλίτσες για Σερβία, πρέσινγκ απο Εθνικό

ΑΟ Χαλκίς: Νέος προπονητής ο Αντώνης Αυλωνίτης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαμάτα: Λύθηκαν τα εσωτερικά προβλήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.