FOOTBALL LEAGUE

Την Τετάρτη (18/4, 14:00) η κλήρωση, 2 εμβόλιμες αγωνιστικές, απορρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις

Η ΕΠΟ επικύρωσε την Τρίτη (17/4) τις βαθμολογίες και των 8 ομίλων της Γ’ Εθνικής και ετοιμάζεται για την κλήρωση
Την Τετάρτη (18/4, 14:00) η κλήρωση, 2 εμβόλιμες αγωνιστικές, απορρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις

Η ΕΠΟ επικύρωσε την Τρίτη (17/4) τις βαθμολογίες και των 8 ομίλων της Γ’ Εθνικής, δίνοντας ουσιαστικά ένα τέλος στις τρεις υποθέσεις που καθυστέρησαν την έναρξη των αγώνων μπαράζ-ανόδου για τη football league. Έτσι, την Τετάρτη (18/4) στις 14:00 θα διεξαχθεί η κλήρωση του μίνι αυτού πρωταθλήματος στα γραφεία της ομοσπονδίας, ενώ θα υπάρχουν 2 εμβόλιμες αγωνιστικές από τη στιγμή που τα μπαράζ θα ξεκινήσουν στις 29, αντί για τις 22 Απριλίου.

Ουσιαστικά, η ΕΠΟ έχρισε πρωταθλητές τους Ηρακλή, ΝΠΣ Βόλου και Αστέρα Αμαλιάδας, ομάδες για τις οποίες είχαν κατατεθεί είτε ενστάσεις, είτε καταγγελίες και υπήρχαν ερωτηματικά. Η ερώτηση-καταγγελία του Άρη Παλαιοχωρίου σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής του Ηρακλή στα μπαράζ έπεσε στο κενό. Ανάλογη τύχη είχε και η καταγγελία της Νίκης Βόλου κατά του ΝΠΣ Βόλου, ενώ απορρίφθηκε η προσφυγή του Αστέρα Βλαχιώτη κατά του Αστέρα Αμαλιάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την ένσταση-καταγγελία του σωματείου Αστέρας Βλαχιώτη κατά του σωματείου Αστέρας Αμαλιάδας Πανόπουλου».

Να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο όμιλο θα συμμετέχουν οι Απόλλων Παραλιμνίου, Ηρακλής, Τηλυκράτης Λευκάδας και ΝΠΣ Βόλος, ενώ στον δεύτερο οι Αστέρας Αμαλιάδας, Εθνικός Πειραιώς, Αήττητος Σπάτων και Ηρόδοτος.

Την Τετάρτη (18/4) λοιπόν θα οριστεί το ακριβές πρόγραμμα με ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των έξι αγωνιστικών. Οι δύο πρώτες κάθε ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για τη Football League.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Την Τετάρτη (18/4, 14:00) η κλήρωση, 2 εμβόλιμες αγωνιστικές, απορρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.